Hála-híd kártyajáték

5990 Ft

A Hála-híd kártyajáték a játékosokban egy új szemléletet kelt életre, miközben emeli a hangulatot, és mélyíti a kapcsolatot másokkal. Fedezzétek fel ti is a családdal, barátokkal, nyaraláskor, kikapcsolódáskor a Hála-híd boldogságfokozó erejét, mely során szórakoztató és inspiráló pillanatokban lehet részetek!

1 készleten

A Hála-híd kártyajáték megnyit egy új világot a játékosok előtt, amelyben a hála gyakorlása és kifejezése kiemelt szerepet kap. Ez a játék nem csupán szórakoztató és hangulatfokozó, hanem mély kapcsolatokat is kialakít a résztvevők között.

Fedezd fel te is a Hála-híd boldogságfokozó erejét családoddal, barátaiddal, vagy akár nyaraláskor és kikapcsolódáskor. A játék során élvezetes és inspiráló pillanatokban lehet részetek, miközben egy új szemléletet is magatokra találtok.

A Hála-híd kártyajátékot minden korosztálynak ajánljuk, 6 éves kortól. Játsszatok együtt családként, barátokkal, munkatársakkal, vagy akár osztálykiránduláson, csapatépítő tréningen is.

A játék során Hála-hidakat építetek, melyek segítségével megoszthatjátok egymással élményeiteket, érzéseiteket, és tanulhattok egymástól. A kártyák segítségével megismerhetitek egymás gondolatait, érzéseit, és egyre mélyebb kapcsolatot építhettek.

A doboz tartalma:

  • 6 játékoskártya
  • 32 témakártya
  • 22 kérdéskártya
  • 1 játékfüzet

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés