Gyorsan és ügyesen–mozgáskoordinációt fejlesztő csomag 7–8 éveseknek

4490 Ft

Léteznek örökmozgó és vannak kevésbe mozgékony gyerekek.

A gyerekek fejlődésében a mozgásfejlődés kiemelten fontos terület, ami nem pótolható semmivel. A mozgás segítségével fejlődnek a különféle szervek és szervrendszerek. Továbbá hatással van a pszichés fejlődésre, gondolkodási képességek fejlődésére, tehát a gyermek személyiségfejlődésre is egyaránt hat.

Sok esetben ez a születés pillanatában eldől. A jó hír az, hogy ennél a képességnél rendkívül gyors fejlődést lehet elérni nagyon rövid idő alatt. Hogyan is kezdj Te ehhez hozzá? Szükséged van egy kiindulási pontra. Ez a játék jó támpontot adhat számodra.

Csomag tartalma:

1 db játékszabály, 30 db feladatkártya, 1 db homokóra

+ ingyenesen letölthető online tartalom

Nézd meg a videót a csomagról:
https://www.facebook.com/okosovisok/videos/2283992945216515/

Elfogyott

A játéktesztelések során azt tapasztaltuk, hogy a gyerekek mindig újra és újra szerettek volna játszani az érdekesebbnél érdekesebb feladatokkal.
A valóság az, hogy a kevésbé mozgékony, az ügyetlenebb gyerekek nem élvezik a mozgást annyira nagyon, szenvednek az óvodai/iskolai mozgásos foglalkozásokon. Elképzelheted, ahogyan arról megy a gyerekek között a vita, hogy gyermeked melyik csapatba NE  kerüljön. Sok esetben valóban kevésbé élvezik a közös játékokat. Jelzőket, címkéket akasztanak az ügyetlenebb gyerekekre.
Tegyél érte, és segítsd őt!
A családok, ahol már kipróbálták ezt a játékot, arról számoltak be, hogy az első pozitív jelzéseket a pedagógusoktól nagyszülőktől kapták, akik elmondták, hogy az unoka mozgása, aktivitása jelentősen megváltozott. Nagyon sok esetben már néhány hét alatt komoly eredmény látható. Segítséged sokat érhet gyermeked számára.
Vásárold meg ezt a fejlesztőjátékot most, és kezdjétek el mihamarabb!

Csomag tartalma:

1 db játékszabály, 30 db feladatkártya, 1 db homokóra

+ ingyenesen letölthető online tartalom

Nézd meg a videót a csomagról:

https://www.facebook.com/okosovisok/videos/2283992945216515/

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés