BALANCE BOARD – EGYENSÚLYOZÓ HINTA PALLÓ zöld

14990 Ft

A Balance Board Palló rendkívül sokoldalú a koncentráció és tanulási képességek fejlesztésében. Ez az eszköz segít a jobb egyensúly és mozgáskoordináció kialakításában. Ezen túlmenően, a Balance Board Palló használata serkenti a neuroplaszticitást, amely pozitív hatással van az idegrendszer és az agy működésére, elősegítve a tanulási képességek fejlődését. A Balance Board Palló használata lehetővé teszi a stressz és a feszültség csökkentését. Végül, az eszköz segít kialakítani a test és elme harmonikus egyensúlyát, ami megkönnyíti az egyének számára az odafigyelést és az új információk befogadását.

1 készleten

Az egyensúly palló egy rendkívüli, többfunkciós eszköz, amely egyaránt szórakoztat és fejleszti a gyermekedet. Ez a sokoldalú játék észrevétlenül segíti a koordinációs és egyensúlykészségek fejlődését, emellett kitűnő eszköz az izomfejlesztéshez (láb/has/gerinc), rehabilitációhoz, térbeli tájékozódás gyakorlásához és a testtartás javításához.

Az anyagának köszönhetően bel- és kültéren egyaránt használható, ellentétben a hagyományos fa pallókkal. Az alkalmazási lehetőségek csak a gyermek fantáziájától függenek:

  • Alagútként szolgálhat,
  • Hintaként használható,
  • Pihenőággyá alakítható,
  • Mászókaként is szolgálhat.

A BALANCE BOARD ELŐNYEI A KONCENTRÁCIÓ ÉS A TANULÁSI KÉPESSÉGEK JAVÍTÁSÁBAN
A fizikai aktivitás és a mozgás jelentős szerepet játszik az agy működésében és az életminőség javításában. A Balance Board Hinta Palló egy olyan eszköz, amely a testtartás, az egyensúly és a mozgáskoordináció fejlesztésére szolgál.

1.Az egyensúly és a koncentráció közötti kapcsolat A Balance Board Hinta Palló használata során a gyerekeknek folyamatosan korrigálnia kell a testhelyzetét, hogy egyensúlyban maradjon. Ez a folyamat fejleszti az agy és az izmok közötti kommunikációt, ami javítja a koncentrációt és a tanulási képességeket.

2. A Balance Board Hinta Palló és az idegrendszer fejlesztése
A Balance Board Hinta Palló használata során az idegrendszer és az egyensúlyt szabályozó belső fül állandóan kommunikál egymással. Ez a kommunikáció erősíti az idegsejtek közötti kapcsolatokat és serkenti a neuroplaszticitást, ami hozzájárul az agy fejlődéséhez és a tanulási képességek javulásához.

3. Stresszcsökkentés és relaxáció
A Balance Board Hinta Palló használata segít a stressz csökkentésében. A relaxált állapotban az agy jobban tud koncentrálni és új információkat befogadni, ami segíti a tanulást.

4. A test és az elme összhangja
A Balance Board Hinta Palló használata hozzájárul a test és az elme összhangjának kialakításához. Ezáltal a test és elme könnyebben tud koncentrálni és tanulni.

Méret: 82*30cm

Ajánlott életkor: 3-6 éves korig

Anyaga: Magas minőségű, környezetbarát műanyag – PE

 

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés