Djeco Rajzolás lépésről lépésre- járművek

4560 Ft

Fejlesztő játék a finommotorika, a rajzkészség, vizuális észlelés, megfigyelés fejlesztésére ajánlott óvodáskorú gyerekek számára.

Minden rendeléshez meglepetés játék!

A rendelésedhez egy általam készített meglepetés játékot is csomagolok.
~

Gyors és megbízható szállítás!

Az ország legjobb futárszolgáltatával dolgozom, hogy a rendelésed biztonságban és a lehető leghamarabb megérkezzen hozzád.

100% pénzvisszafizetési garancia!

Ha a megrendelt játék mégsem az, amire számítottál küld vissza és természetesen visszakapod a teljes árat.

Elfogyott

Elfogyott

A lépésről lépésre játék az Eduludo készlet egyik fejlesztő játéka. Segíti a gyermekek finommotorikus fejlődését.

Remek eszköz a rajzolás gyakorlásához. A játék  lépésről lépésre mutatja meg az a megrajzolni kívánt formákat. Biztosan ismerős az a helyzet, amikor a gyermeked azt kéri, hogy rajzolj neki valamit és te nem vagy egy rajz tehetség és gőzöd sincs hogyan kezdj hozzá. Ez ebben a szituációban nagy segítség lehet ez a játék. Csak vedd elő a letörölhető rajztáblát és a hozzátartozó sablonokat és indulhat a felhőtlen  szórakozás! Nincs többé irka-firka, csak nagyszerű alkotás és boldog együtt töltött idő. Tökéletes ajándék!

A rajzolni tanító játék 24 kártyát tartalmaz, melynek segítségével megtanulhat gyermekünk, akár önállóan is 24 járművet lerajzolni lépésről - lépésre. A táblák letörölhetőek, így ha véletlenül elrontunk valamit bármikor letöröljük és újból kezdjük a rajzolást.

A csomag 24 db kártyát, 1 táblát, 1 filcet és szivacsot tartalmaz.

Alkalmas gyermekek számára 3 éves kortól .

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés