Mágikus tangram- számok és betűk

2990 Ft

Fedezd fel a tanulás örömét játékosan a Klasszikus Oktató Tangram Játékkal! Színes formák és végtelen kombinációk várják, hogy 3-8 éves kis felfedezőink ébresztgessék fantáziájukat, miközben játékosan tanulnak számokat, betűket.

Elfogyott

Termék neve: Klasszikus Oktató Tangram Játék

Termékleírás: A Klasszikus Oktató Tangram Játék tökéletes választás a kisgyermekek számára, akik éppen megismerkednek a számok és betűk világával. Ez a különleges játék nem csak az alapvető oktatást szolgálja, hanem a gyerekek korai fejlesztését is elősegíti a forma- és színfelismerés, valamint a finom motoros készségek terén. A tangram játék különböző geometriai alakzatokból áll, melyek kombinálásával a gyerekek különféle formákat és mintákat hozhatnak létre, így fejlesztve szem-kéz koordinációjukat.

Az egyes darabok különböző színekben készülnek, hogy segítsék a gyerekeket a színek megkülönböztetésében és azok elnevezésében. A játék során a gyerekek játékosan sajátíthatják el a számokat és a betűket, miközben logikai és problémamegoldó készségeik is fejlődnek. A Klasszikus Oktató Tangram Játék lehetőséget biztosít a gyerekeknek, hogy szabadjára engedjék a képzeletüket, miközben új formákat és képeket alkotnak, így támogatva kreativitásuk fejlődését.

Ajánlott korosztály: 3-8 éveseknek

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés