Játszva olvass!- o,ó-ö,ő 11 játék egy csomagban

4990 Ft

Fedezzétek fel a „Játszva olvass!” sorozatot, amely szórakoztató módon nyújt bepillantást az olvasás világába! Ez a gyűjtemény eszközöket biztosít a szülőknek, tanároknak és gyógypedagógusoknak, hogy az olvasástudás elsajátítását egy lenyűgöző kalanddá változtassák.

Már az óvodások számára is kiválóan alkalmas, különösen a nagycsoportosoknak!

1 készleten

A "Játszva olvass!" játékokkal minden tanulási élmény egyedülállóvá és emlékezetessé válik, legyen az iskolában vagy otthoni felkészülés alkalmával.

Ebben a kollekcióban található 11 különböző játék segít a gyerekeknek fejleszteniük olvasási készségüket:

Az első játék célja, hogy az olvasáshoz szükséges alapvető készségeket fejlessze, különösen ajánlott óvodás nagycsoportosoknak. A feladatok a 3-4 betűs egyszerű szavaktól kezdve a nagyobb kihívást jelentő 5-6 betűs szavakig, majd a hosszabb szavakig terjednek, beleértve a szöveges játékokat is, amelyekkel a gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg az összefüggő szövegek olvasásával.

Ezen felül, a csomag tartalmaz egy olyan játékot is, ahol a gyerekeknek puzzle-darabokat kell összegyűjteniük, amit csak akkor tehetnek meg, ha helyesen olvassák el a kártyákon szereplő "o-ó, ö,ő" betűket tartalmazó szavakat.

"Játszva olvass!" – ahol a játékos kedv és az olvasás szeretete összefonódik.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés