Játszva olvass!- r,l,j 19 játák egy csomagban

6490 Ft

Fedezzétek fel a „Játszva olvass!” fejlesztőjáték-csomagot, amely játékos formában nyitja meg a kaput a gyermeki olvasás világába! Ez a csomag nem csak hogy támogatja a gyerekek olvasásának, artikulációjának és beszédértésének fejlődését, de egyben olyan eszközt is nyújt a szülők, pedagógusok és szakemberek kezébe, amely segítségével izgalmas kalanddá varázsolhatják az olvasástanulást.

Már nagy csoportos gyerekeknek is ajánlott!

1 készleten

Ez a különleges csomag az olvasás iránti szeretetet kívánja ébreszteni gyermeketekben, mindezt játékos és interaktív módon, ami egyben a tanulást is varázslatos felfedezéssé alakítja át. Tökéletes eszköz minden szülő, tanár és gyógypedagógus számára, aki játékos módon szeretné gyakorolni a gyerekekkel az olvasást.

A "Játszva olvass!" játékokkal minden tanulási pillanat izgalmassá és felejthetetlenné válik, legyen szó iskolai óráról vagy otthoni gyakorlásról. Ezek a játékok nem csak az olvasás iránti érdeklődést keltik fel, hanem a beszéd készségét is fejlesztik, miközben a gyerekek a játék során sajátítják el az olvasás és helyes kiejtés alapjait.

A csomag tartalmaz 9 darab kétoldalas A4 méretű játéklapot és különböző artikulációs gyakorlatokat bemutató kártyákat, amelyek a következő szórakoztató és tanulságos tevékenységekhez nyújtanak segítséget:

  • Játékos artikulációs gyakorlatok a hangok felfedezéséhez.
  • 3-4 betűs szavakkal való játék, amely bevezet az olvasás alapjaiba.
  • 5-6 betűs szavak, amelyek már nagyobb kihívást jelentenek.
  • Hosszú szavakkal való játék a megértés és kiejtés fejlesztésére.
  • Szöveges játékok, amelyek segítségével a gyerekek összefüggő szövegeket olvashatnak játékos környezetben.

Ráadásul a csomag egy speciális játékot is tartalmaz az "r", "l", "j" hangok gyakorlására, puzzle darabok gyűjtésével, miközben a gyerekek hangosan olvassák a kártyákon szereplő szavakat vagy egy felnőtt után ismétlik azokat. A cél, hogy minden puzzle darabot összegyűjtsenek.

Minden betűhöz egy külön vers is tartozik, amely elősegíti az adott hangok automatizálását, így a gyerekek beszédében természetes és gördülékeny lesz azok használata.

Válasszátok a "Játszva olvass!" játékokat, és induljatok el együtt ezen a varázslatos úton, amely az egyszerű artikulációs gyakorlatoktól egészen a bonyolult olvasási kihívásokig vezet.

"Játszva olvass!" – ahol az olvasás izgalommal és játékkal keveredik, garantálva, hogy soha nem látott módon közelíthető meg!

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés