Játszva olvass!- u,ú-ü,ű 11 játék egy csomagban

4990 Ft

Merüljetek el a „Játszva olvass!” játékokban, ami egy szórakoztató utat kínál az olvasás világába való belépéshez! Ez a válogatás olyan eszközökkel látja el a szülőket, oktatókat és gyógypedagógusokat, amelyekkel az olvasás megtanulása egy csodálatos utazássá alakul.

Már az óvodás korosztálynak is tökéletes, különös tekintettel a nagycsoportosokra!

1 készleten

A "Játszva olvass!" játékok segítségével minden tanulási alkalom különleges és maradandó élménnyé válik, függetlenül attól, hogy az iskolai órákon vagy az otthoni készülődés során történik.

Ez a gyűjtemény 11 különféle játékot tartalmaz, amelyekkel a gyerekek javíthatják olvasási képességeiket:

A sorozat első játéka az olvasás megalapozásához szükséges fontos készségeket fejleszti, különösen hasznos az óvodások számára, főleg a nagycsoportosoknak. A gyakorlatok a 3-4 betűs alapszavaktól kezdődnek, átmennek a nagyobb kihívást jelentő 5-6 betűs szavakon, egészen a hosszabb szavakig, beleértve a szöveges játékokat is, amelyek révén a gyerekek játékos módon sajátíthatják el az összefüggő szövegek olvasását.

Ráadásul a készlet egy olyan játékot is magában foglal, amely során a gyerekeknek puzzle darabokat kell összeilleszteniük, de ezt csak a kártyákon szereplő "u,ú-ü,ű" betűket tartalmazó szavak helyes elolvasásával tehetik meg.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés