Játszva tanuld az „osztást”!

3990 Ft

A Játszva tanuld az osztást! játék segíti a bennfoglaló tábla bevésését, mindeközben a gyerekek jól szórakoznak.

Minden rendeléshez meglepetés játék!

A rendelésedhez egy általam készített meglepetés játékot is csomagolok.

~

Gyors és megbízható szállítás!

Az ország legjobb futárszolgáltatával dolgozom, hogy a rendelésed biztonságban és a lehető leghamarabb megérkezzen hozzád.

100% pénzvisszafizetési garancia!

Ha a megrendelt játék mégsem az, amire számítottál küld vissza és természetesen visszakapod a teljes árat.

Nézz meg egy videót a Játszva Olvass! játékokról!

Elfáradtál a hagyományos feladatlapokkal és a végtelen bennfoglaló tábla ismétlésével? A "Játszva tanuld az osztást!" társasjáték a gyermeked arcára mosolyt csal, miközben megérti és megszereti az osztás műveletét!

Képzeld el, hogy gyermeked izgatottan ül le és már alig várja, hogy tanulhasson. Ez egy olyan társasjáték, ahol a kacagás és a tanulás kéz a kézben jár, ahol minden egyes dobás, lépés és makk megszerzése újabb lépés a bennfoglaló tábla elsajátításához.

A játékcsomagban 1-10-ig minden bennfoglaló táblához megtaláljuk a kiskártyán az osztást 6:2, egy másik kártyán a hozzátartozó eredményt, a 3-at és itt egy rövid mondat is olvasható. A harmadik kártyán a mondathoz kapcsolódó kép látható. Ezzel a játékkal a bennfoglaló tábla megtanulásán kívül az olvasás és szövegértési képesség is fejleszthető. A szöveg és a kép segíti a gyermeket, hogy könnyebben meg tudja jegyezni a gyakorolni kívánt műveletet.

Képzelje el, ahogy gyermeke szeme felcsillan, amikor magabiztosan oldja meg az osztási feladatokat. A gyermek, olyan játékos környezetben tanulhat, ami nem csak hogy segít megtanulni a bennfoglaló táblát, de a logikus gondolkodást és a memóriát is fejleszti. Mindemellett pedig az egész család jól szórakozik.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy gyermekének matematikai képességeit a következő szintre emelje, miközben Önök is élvezetes, minőségi időt tölthetnek együtt! Vásárolja meg most a "Játszva tanuld az osztás!" társasjátékot, és tegye a bennfoglaló tábla tanulását a mindennapi játék természetes részévé!

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés