Kösd össze!-logikai fejlesztő játék

2490 Ft

Fedezd fel ezt az innovatív logikai játékot, amely a gyerekek kognitív képességeinek széles körét fejleszti. A játék kitűnő eszköze az önálló munkavégzés és az önértékelés fejlesztésének is.

Elfogyott

Ez a logikai játék rendkívül hatékonyan hozzájárul a térbeli érzékelés, logikai szemlélet, memória, problémamegoldás, kombinatorika, adaptív gondolkodás, számítási készség, koncentráció, észlelés, alakfelismerés, diagramok értelmezése, finommotorika, valamint színek és formák, méretek és arányok, irányok megkülönböztetése, önálló munkavégzés és önértékelés képességeinek fejlesztésében.

A játék egy mágnestáblát tartalmazó könyvből áll, melyhez 16 mágneses alakzat, egy szivacsos filc, és több mint 30 kihívást nyújtó feladat tartozik. A feladatok során a játékosoknak a mágneses elemeket a minták szerint kell elhelyezniük a táblán, és azonos alakzatokat vonallal összekötve úgy kell megoldaniuk a rejtvényeket, hogy a vonalak ne keresztezzék egymást. A filccel húzott vonalak egyszerűen eltávolíthatóak a tábláról. A játék kiváló szórakozást nyújt utazás közben is.

Ajánlott életkor: 4 éves kortól. Kívánunk élvezetes és gondolkodtató játékot!

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés