Utazós játék fém dobozban-kockakirakó

2590 Ft

Fedezd fel ezt az izgalmas kockakirakót, amely tökéletes eszköz a gyermekek finommotorikus készségeinek, logikai gondolkodásának és problémamegoldó képességének fejlesztésére! Ez a színes és interaktív játék nem csak szórakoztató, de tanulási élményt is nyújt, segítve a gyerekeket a formák és színek felismerésében, valamint az összefüggések megértésében.

1 készleten

Fedezze fel ezt a kiváló minőségű, montessori alapelveken nyugvó utazó játékot, amely tökéletes társ az úton, segítve gyermeke személyiségének és készségeinek fejlődését. Ezek a kompakt méretű, könnyen szállítható dobozok kivételes játékokat rejtnek, amelyek elősegítik a szem-kéz koordinációt, ösztönzik a kreativitást és a képzeletet, valamint a kognitív készségek és a logikai gondolkodás fejlesztését. Tökéletes eszköz az új ismeretek játékos elsajátítására.

A dobozok kompakt mérete, mindössze 9x9x5,5 cm, lehetővé teszi, hogy bárhová magával vihesse őket, legyen szó nyaralásról, utazásról vagy akár otthoni játékról.

Ideális választás különféle eseményekre, mint például partik, születésnapok, oktatási alkalmak, gyereknap, karácsony és egyéb ünnepek.

FIGYELMEZTETÉS: Az apró alkatrészek miatt ez a játék nem megfelelő 3 év alatti gyermekek számára.

A játék színét és anyagát – ami fa – a mellékelt képeken tekintheti meg. Standard méretben készült.

Minden csomag egy darab játékot tartalmaz a következő méretben: 9x9x5,5 cm, és 3 éves kortól ajánlott.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés