Világűr: Interaktív beszélő könyv – Tolki (toll nélkül)

6990 Ft

Az ókori csillagászok valószínűleg elképednének és lenyűgözőnek találnák azt, amit ma tudunk az Univerzumról. Számukra az égitestek mozgását és viselkedését figyelték meg, de a modern tudomány által felfedezett sok új jelenség és összefüggés valószínűleg túlmutatna az akkori elképzeléseiken.

Pulzár professzor, a tudományos felfedezésekhez és jelenségekhez értő vezető, biztosan izgalmas elméleteket osztana meg az ókori csillagászokkal. Albina, aki mindig kíváncsi és érdeklődő, valószínűleg sok kérdést feltenne az ősi csillagászoknak, és segítene nekik megérteni a modern világűr tudományának alapjait. Jónás, aki mindig kalandra vágyik, valószínűleg elragadtatva hallgatná a csillagászat felfedezéseiről szóló történeteket, és örömmel csatlakozna bármilyen űrkutatási küldetéshez.

Einstein kutya és Erisz cica, akik mindig hű társai az emberiség kutatási törekvéseiben, talán szimbolikusan képviselnék az ember és az állatvilág közös érdeklődését és részvételét az űrkutatásban. Végig vezetve az olvasót az ókori időktől napjainkig. A könyv valóban lenyűgöző utazás lenne az Univerzum felfedezése felé, bemutatva az emberi tudás és technológia fejlődését, valamint az örök kíváncsiságot és felfedezés iránti vágyat.

1 készleten

A Tolki interaktív könyv - Világűr az űrkutatás lenyűgöző világát mutatja be 8 oldalpáron, feltárva a múltat, a jelent és még egy kis ízelítőt a jövőből is. Minden oldalpáron egy-egy összefüggő téma kerül bemutatásra, például a Naprendszer, az ókori és középkori csillagászok tevékenysége, vagy az űrhajózás technikai fejlődése. A könyv komoly tananyagot kínál, melyet csillagászok és tanárok közreműködésével állítottak össze. Számos órányi hanganyagot kísérnek kvízkérdések, hogy a gyerekek önállóan is kipróbálhassák tudásukat.

Az interaktív foglalkoztató hangoskönyvek csak az elektronikus tollal használhatók, mely egyetlen ikon érintésével felismeri, hogy melyik könyv hanganyagát kell lejátszania. Fontos megjegyezni, hogy a könyv nem tartalmazza a tollat, azt külön kell beszerezni.

Ajánljuk 6 éves kortól. Ha már van Tolki tollad, rendelj meg egy példányt ebből a könyvből, hogy még több szórakozást nyújtson! Ha még nincs, akkor rendeld meg a készletet, amely tartalmazza mindkettőt, és készülj fel egy fantasztikus utazásra az Univerzum mélyére!

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés