Állatok világa készlet – Interaktív foglalkoztató könyv – Tolki

32990 Ft

Az „Állatok világa” készlet egy interaktív foglalkoztató könyvet kínál, melyet 5-12 éves gyerekek számára terveztünk. Ez az elektronikus tollal működő, természetismeret témájú interaktív hangoskönyv az élőhely szerinti csoportosításban mutatja be az állat- és növényfajokat, részletes információkkal és hangokkal kiegészítve. A könyvhöz több mint 900 szöveganyag és egyéb hanganyag tartozik, amelyek gazdagítják az élményt és a tanulást. A kvízjátékok minden oldalon lehetőséget biztosítanak az olvasók számára, hogy teszteljék és fejlesszék tudásukat. Az „Állatok világa” segítségével a gyerekek saját érdeklődési körüknek és tempójuknak megfelelően fedezhetik fel a természet csodálatos világát, miközben szórakoznak és tanulnak.

1 készleten

Az interaktív foglalkoztató hangoskönyvek kizárólag az elektronikus tollal működnek. A toll bekapcsolása után egyetlen ikon érintésével felismeri, hogy melyik könyv hanganyagát kell használnia. A toll a képekhez érintve lejátssza az adott képhez tartozó szöveget vagy hangot. Az oldalakon elhelyezett ikonok érintésével bármikor válthatunk a toll egyes funkciói között, hiszen a képekhez sok esetben több különböző hanganyag is tartozik. A könyvek oldalait tematikusan állítottuk össze, ezzel is segítve a logikai készségek, a szókincs és a kognitív képességek fejlesztését. Az egyes könyvek gazdag anyaga garantálja, hogy a velük játszó gyerekek a sokadik alkalommal is fedeznek fel bennük újdonságokat. Minden könyvben találunk eltérő nehézségű kvízjátékokat, ezek használatakor az egyes témákhoz tartozó kérdéssorokból a toll véletlenszerűen feltesz öt kérdést. A toll a kvíz végén állapítja meg a helyes válaszok számát, ezután újabb kvíz indítható, természetesen ismét véletlenszerűen kiválasztott kérdésekkel. A toll MP3 lejátszóként, diktafonként, USB adathordozóként is működik.

Az alábbiakban bemutatjuk az Állatok világa könyv ikonjait, a hozzájuk tartozó funkciókat és konkrét példákon át a működésüket is. Az ikonok leírása után három különböző állathoz (vörös róka, oroszlán, szirti sas) tartozó hanganyag hallgatható meg a képek alatti ikonokra kattintva. FONTOS: Vannak képek, amelyek esetén nem minden ikonhoz tartozik hanganyag, a növényeknek vagy a víz alatt élő állatoknak például van részletes leírásuk, de nincs lejátszható hangjuk.

Az "Állatok világa" egy interaktív foglalkoztató hangoskönyv, melyet 5-12 éves gyermekeknek terveztünk, de az átfogó tudásanyaga miatt idősebb korosztálynak is kiváló választás lehet. A könyv élőhelyek szerinti csoportosításban mutatja be az őshonos élővilágot, bemutatva a leggyakoribb vagy legérdekesebb állat- és növényfajokat. Nyolc oldalpáron keresztül kalauzol minket az erdőktől kezdve a sarkvidéken át egészen a tengerekig és óceánokig. A könyv összeállításakor a tananyagokat, a fajok jellegzetességeit és a gyakran felmerülő kérdéseket vettük figyelembe, de legfőképp arra törekedtünk, hogy a gyermekek számára valóban érdekes és izgalmas információkat kínáljunk.

A könyv magyar kiadásában kiemeltük hazánkban is előforduló fajokat. Több mint 900 rögzített szöveggel és hanggal, valamint érdekes, véletlenszerűen feltehető kvízkérdésekkel fokozzuk az interaktivitást, mely tapasztalataink szerint újra és újra felkelti a gyerekek érdeklődését a természet iránt.

A teljes szöveget a népszerű szinkronszínésznő, Csuha Bori narrálja, hangját a gyerekek sok-sok mesefilmből ismerhetik. Az "Állatok világa" interaktív foglalkoztató hangoskönyv készletben (az elektronikus tollal együtt) vagy önállóan (toll nélkül) is megvásárolható. Ha már van a tulajdonosnak tolla, akkor csak a könyvet kell beszereznie, mivel a toll minden kiadvánnyal kompatibilis. A hanganyag ingyenesen elérhető a honlapunkról, és megtalálható bármelyik tollon, függetlenül attól, hogy készletben vásárolták-e vagy sem.

Videó Toli könyvről itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=pQFpVJHyyQk

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés