Hála megerősítések kártya

4490 Ft

60 megerősítő kártya, hogy nyugodt, boldog és kiegyensúlyozott legyél

A hála gyakorlása jelentős hatással lehet az általános jóllétedre! Segítségével elégedettebb lehetsz saját életeddel, kiegyensúlyozottabbá válhatsz és gyakrabban tapasztalhatsz pozitív élményeket.

1 készleten

A pozitív pszichológia körében a hála gyakorlása kiemelkedő fontosságú, és számos kutatás támasztja alá pozitív hatásait. A Greater Good Science Centre által kiadott "A hála tudománya" című könyvben bemutatják, hogy milyen előnyökkel járhat az élet, ha rendszeresen gyakoroljuk a hálaadást:

 • Boldogabbá, energikusabbá válhatsz.
 • Több lehet benned a remény.
 • Gyakrabban és intenzívebben tapasztalhatsz pozitív érzelmeket.
 • Egész életeddel elégedettebb lehetsz.
 • Segítőkészebbé válsz.
 • Empatikusabb lehetsz.
 • Könnyebbé válik számodra a megbocsátás.
 • Javulhat az alvásminőséged.
 • Erősítheti az immunrendszeredet.

Azonban sokaknak nehézséget okoz a hála rendszeres gyakorlása, noha az lenne a kulcs a szükséges neuroplaszticitás kialakulásához. Ez a folyamat azt jelenti, hogy ahelyett, hogy az ember a hiányosságokra koncentrálna, megtanul az elérhető pozitívumokra fókuszálni.

A hála rendszeres gyakorlása új neuronális pályák kialakulásához vezet az agyban, így hálásabb beállítottságot eredményezve.

Hogyan segít ebben a Hála megerősítés kártya?

 1. Tudatosítja a hála fontosságát: A kártyák rendszeres használata arra ösztönöz, hogy tudatosan értékeljük az életünkben lévő áldásokat és pozitívumokat.
 2. Inspirációt ad a hála gyakorlásához: A kártyák inspiráló megerősítéseket tartalmaznak, amelyek segítenek a hála gyakorlásában, emlékeztetve arra, hogy minden nap találhatunk valamit, amiért hálásak lehetünk.
 3. Megváltoztatja a gondolkodásmódunkat: Az ismételt használat segíti a gondolkodásmódunk átalakulását, hogy inkább az elismerésre és a pozitív dolgokra összpontosítsunk.
 4. Fejleszti a hálásabb beállítottságot: A kártyák rendszeres használata új neuronális pályákat alakít ki az agyban, amelyek a hálásabb beállítottságot erősítik.
 5. Emelkedést hoz a hangulatunkban: A hála gyakorlása növeli a pozitív érzéseket, emelkedést hozva a hangulatunkba és javítva az általános jólétünket.

A Hála megerősítés kártya rendszeres használata lehetőséget nyújt arra, hogy tudatosan gyakoroljuk a hálaadást és megalapozzuk a hálásabb életmódot. Ezáltal javíthatjuk a mentális, érzelmi és fizikai egészségünket, és jobban élvezhetjük az életünk áldásait.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés