Bingó a számokkal- matematikai képességeket fejlesztő játék

4390 Ft

Fedezd fel a Djeco által tervezett Számolós Bingo társasjátékot, egy különleges és izgalmas játékot, ami lehetővé teszi a kisebb gyerekek számára, hogy játékos formában sajátítsák el a számlálás és számolás alapjait.

Ajánlott életkor: 4 éves kortól kezdődően, így kiválóan alkalmas az óvodás korosztály számára. A 2-4 játékosnak tervezett játékmenet biztosítja, hogy a gyerekek aktívan részt vehessenek a játékban, és mindenki számára egyenlő esélyt biztosít a győzelemre. A Djeco Számolós Bingo társasjáték egy kiváló választás minden szülő számára, aki szeretné gyermekét játékosan megismertetni a matematika alapjaival.

 

1 készleten

Fedezd fel ezt a lenyűgöző társasjátékot, amely az aranyos erdei állatokkal díszített és számokkal ellátott zsetonok egyeztetésén és gyűjtésén alapul. Minden játékos egy egyedi, képekkel teli táblát választ, amelyet maga elé helyez. A játék középpontjában álló számozott zsetonok és a pörgettyű az asztal közepén kap helyet. A játékosok a pörgettyűn megjelenő állatfigurához tartozó megfelelő számú zsetont gyűjtik össze, és helyezik el a táblájukon. A cél egyszerű: töltsd meg először a táblád számokkal, és te leszel a győztes! A játék két nehézségi szintet kínál a zsetonok két oldalával: az egyik oldalon hagyományos számok, a másikon számképek (pöttyök) találhatók, így mind óvodásoknak, mind kisiskolásoknak ideális választás. Környezettudatos választás, hiszen FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült.

A csomag tartalma:

  • 4 darab képes karton tábla
  • 1 darab pörgettyű
  • 24 darab kétoldalas, számokkal és számképekkel illusztrált zseton

Méretek: 14,5 x 19,5 cm

Ajánlott életkor: 4 - 6 év

Célcsoport: Fiúk és lányok számára egyaránt ajánlott.

Anyag: Keménykarton

Tökéletes választás a számokkal való játékos ismerkedésre és a finommotorikus készségek fejlesztésére, miközben a gyerekek az erdei állatokkal is megismerkedhetnek.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés