Hangszerek: Interaktív beszélő memóriajáték – Tolki (toll nélkül)

5990 Ft

FONTOS: Ahhoz, hogy ezt a játékot használni tudd, szükséged lesz egy Tolki készletből származó elektronikus tollra, amely nem tartozék a játékcsomaghoz!

Ez egy interaktív memóriajáték, amelyet 3-7 éves gyerekeknek ajánlunk. Az elektronikus toll segítségével a kerek kártyák érintésével meghallgathatod a képekhez tartozó rövid ismertetőket és hangokat.

A játék többféle szabály szerint játszható, így mindig változatos és izgalmas élményt nyújt.

Az interaktív beszélő memóriajáték egyedi oktatási módszerekre épül, így valóban játékká válik a tanulás!

1 készleten

A Tolki interaktív játék új szintre emeli a memóriajátékok élményét. Nemcsak a vizuális memóriát, hanem a hang alapján történő azonosítást is fejleszti, így egyedülálló módon segít a gyerekeknek két fontos készségük fejlesztésében. A játék többféle szabály szerint játszható, így mindig változatos kihívást nyújtva.

Az interaktív beszélő memóriajáték egyedi oktatási módszerekre épül, valódi játékká téve ezzel a tanulást. Egyszerűen érintsd meg a kártyákat az elektronikus toll hegyével, hogy meghallgasd a hozzájuk tartozó szövegeket és egyéb hangokat!

A játék csomagja tartalmaz 48 kerek memóriakártyát, valamint 2 kártyát a szabályokkal, ikonokkal és egyéb információkkal. Az elektronikus tollat nem tartalmazza a csomag.

Ajánlott korosztály: 3 éves kortól.

Méret: 115 mm x 180 mm x 40 mm.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés