Játszva olvass!- a,á-11 játék egy csomagban

4990 Ft

Fedezzétek fel a „Játszva olvass!” fejlesztőjáték-csomagot, amely játékos formában nyitja meg a kaput a gyermeki olvasás világába! Ez a csomag, olyan eszközt nyújt a szülők, pedagógusok és szakemberek kezébe, amely segítségével izgalmas kalanddá varázsolhatják az olvasástanulást.

Már nagy csoportos gyerekeknek is ajánlott!

1 készleten

Ez a különleges csomag az olvasás iránti szeretetet kívánja ébreszteni gyermeketekben, mindezt játékos és interaktív módon, ami egyben a tanulást is varázslatos felfedezéssé alakítja át. Tökéletes eszköz minden szülő, tanár és gyógypedagógus számára, aki játékos módon szeretné gyakorolni a gyerekekkel az olvasást.

A "Játszva olvass!" játékokkal minden tanulási pillanat izgalmassá és felejthetetlenné válik, legyen szó iskolai óráról vagy otthoni gyakorlásról.

A gyerekek összesen 11 db játékon keresztül gyakorolhatják az olvasást:

  • Az első játék azokat a képességeket fejleszti, amelyek az olvasás elsajátításához nélkülözhetetlen. (ez a játék már nagycsoportos óvodás gyerekeknek is ajánlott)
  • 3-4 betűs szavakkal való játék,
  • 5-6 betűs szavak, amelyek már nagyobb kihívást jelentenek,
  • Hosszú szavakkal való játék,
  • Szöveges játékok, amelyek segítségével a gyerekek összefüggő szövegeket olvashatnak játékos környezetben.

Ráadásul a csomag tartalmazza az "a-á" betűket tartalmazó szavakat is. A játék lényege, hogy a játékosok gyűjtsék össze a puzzle összes darabját, de csak abban az esetben kapják meg, ha elolvassák a kártyákon lévő szavakat.

"Játszva olvass!" – ahol az olvasás izgalommal és játékkal keveredik.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés