Akció!

Játszva olvass! – ” b,d,b-d,p,p-b” egy csomagban

Original price was: 9990 Ft.Current price is: 7500 Ft.

A játékok a fokozatosság elve szerint haladnak a hangoktól, a szavakon át a szövegig. Nagy hangsúlyt fektetve a fonológiai tudatosság, a figyelem, a hallási differenciálás, az analízis-szintézis, a szókincsbővítés és a szövegértés fejlesztésére. Fejleszti mindazokat a képességterületeket, amelyek az olvasás elsajátításához szükségesek.

A Játszva olvass! játékokat használhatják pedagógusok, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok, de akár szülők is, ezáltal megszerettetve a gyermekekkel az olvasást.

A játékok egyedülállósága abban rejlik, hogy a játékok a fokozatosan nehezednek. Az első játék a hangok megkülönböztetését fejleszti. pl: Hol hallod a szóban a "b" hangot? Betűzd le az adott szót, rakd ki korongokkal! stb. Ezt a játék megalapozza a fonológiai tudatosság képességét, mely elengedhetetlen a hasonló hangok megkülönböztetéséhez és az összeolvasáshoz. Ezt a játékot már érdemes nagycsoportos óvodásokkal is játszani, ezzel előkészítve az olvasás tanulását.

A második játék 3-4 betűs szavakat, a harmadik 5-6 betűs, míg a negyedik a hosszú szavakat, az utolsó egy rövid szöveg olvasását és szövegértését gyakoroltatja. Fontos, hogy a "b" betűs játék csomag nem tartalmaz "d" betűs szavakat, ezzel is segítve azon diszlexiás gyerekeket, akik keverik a "b-d" betűket.

Összesen 5 csomagot és 25 különböző olvasási képesség fejlesztő játékot tartalmaz:

  • "b" betűs játékcsomagot (5 játék)
  • "d" betűs játékcsomagot (5 játék)
  • "b-d" betűs játékcsomagot (5 játék)
  • "p" játékcsomagot (5 játék)
  • "p-b" játékcsomagot (5 játék)

A játékról készült videót itt tudod megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=n70rueq-MQk

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés