Játszva olvass!- sz,z,c 19 játák egy csomagban

6490 Ft

A „Játszva olvass!” egy fejlesztőjáték-csomag, ami játékosan tanít olvasni a gyerekeket, segítve ezzel a szülőket, pedagógusokat és szakembereket a gyermek olvasás, artikuláció és beszédértés fejlesztésében. Tartalmaz artikulációs gyakorlatokat, változatos játékokat és verseket, így teszi az olvasást izgalmas kalanddá minden korosztály számára.

Már nagy csoportos gyerekeknek is ajánlott!

1 készleten

Merülj el a "Játszva olvass!" izgalmas világában, ahol a kaland és az olvasás kéz a kézben jár! Ez a forradalmi eszköz megnyitja az ajtót a szórakoztató és interaktív tanulás előtt gyermeked számára, átalakítva az olvasást egy varázslatos felfedezőúttá. Ideális mindenki számára – legyen szó tanárokról, szülőkről vagy gyógypedagógusok–, akik szeretnék gyermekeikben, tanulóikban megalapozni az olvasás szeretetét. A "Játszva olvass!" játékokkal bármelyik tanóra vagy otthoni gyakorlás izgalmas kalanddá válik.

Ezek a játékok nemcsak az olvasást teszik vonzóvá, hanem a beszédfejlesztést is elősegíti, miközben a gyerekek játékos formában sajátítják el az olvasás és a helyes kiejtés alapjait. A csomagban található játéklapok és kártyák széles skáláján keresztül, a gyermek a hangoktól egészen az összetett szövegekig mindenben fejlődhet.

A csomag 9 db kétoldalas A4 méretű játéklappal és artikulációs gyakorlatokat szemléltető kártyákkat tartalmaz, amik a következő szórakoztató tevékenységeket teszik elérhetővé:

  • Hangokkal való játék: Artikulációs gyakorlatok szórakoztató formában.
  • 3-4 betűs szavak játéka: Játékos bevezetés az olvasás világába.
  • 5-6 betűs szavak játéka: Nagyobb kihívást jelentő szavakkal való játék.
  • Hosszú szavakkal játék: A megértés és kiejtés fejlesztése.
  • Szöveges játék: Játékos formában megvalósuló összefüggő szövegolvasás.

Ezenkívül a csomag magában foglal egy különleges játékot is az "sz,z,c" hangok gyakorlására, ahol a résztvevőknek puzzle darabokat kell gyűjteniük, miközben a kis kártyákon található szavakat hangosan olvassák, vagy egy felnőtt, illetve pedagógus után ismételgetik a szavakat. A játék célja, hogy a játékos minden puzzle darabot megszerezzen.

A csomag végére egy külön vers szerepel minden betűhöz, amelyek az egyes hangok automatizálását hivatottak elősegíteni, ezzel is könnyebbé téve az adott hangok természetes és gördülékeny használatát a gyermek beszédében.

Válaszd a "Játszva olvass!" játékokat, és fedezzétek fel együtt a hangok világát, kezdve az egyszerű artikulációs gyakorlatoktól a bonyolultabb olvasási kihívásokig.

"Játszva olvass!" - mert az olvasás sosem volt még ennyire szórakoztató!

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés