Társasjáték – Szókincs bajnokság – ABC Rapido

5640 Ft

A szókincs és fogalmi készségeket fejlesztő társasjáték, amely a szókincs bővítésére és a fogalmak mélyebb megértésére összpontosít. Ez a játék arra tervezték, hogy ösztönözze a játékosokat a nyelvi kifejezések gazdagítására és a különböző fogalmak kreatív alkalmazására egy interaktív és szórakoztató környezetben.

1 készleten

Az ABC Rapido egy izgalmas társasjáték, amely a szavak világába kalauzolja a játékosokat, ahol különféle témakörökben kell éleslátásukat és szókincsüket kamatoztatniuk. A játék során a résztvevőknek filmekről, tárgyakról, ruházatról, helyszínekről és sok más kategóriából kell találékonynak lenniük, céljuk, hogy minél több pontot szerezve aranyérmet szerezzenek. A verseny középpontjában egy kerék áll, amely a szerencse és a stratégia kombinációját teszi lehetővé, hiszen a keréken kiválasztott kategóriában kell gyorsan és találékonynak lenniük a játékosoknak. A játékban a taktikázás és a szerencse is fontos szerepet kap, mivel a dobókockák határozzák meg, hogy mennyit haladhatnak előre a játéktáblán.

A csomag tartalmaz egy kategóriákkal ellátott keréket, két dobókockát - az egyik a lépések számát, a másik a kihívások számát jelzi -, egy játéktáblát, hat darab figuratív fakockát, valamint a játékszabályokat tíz nyelven ismertető útmutatót. A doboz méretei ideálisak, így könnyedén magunkkal vihetjük bárhová.

Stephane Casier által tervezett, és 6-10 éves korosztály számára ajánlott, de a játék mindenki számára élvezetes lehet, legyen szó fiúkról, lányokról vagy akár felnőttekről. A játék fa anyagból készült, ami nem csak tartósságot biztosít, hanem a környezettudatos választás jegyében is áll.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés