Utazós játék fém dobozban-Dominó verseny

2590 Ft

A Dominó Verseny Utazós Játék tökéletes választás mindenki számára, aki egy klasszikus játék modern, izgalmas változatát keresi. Szerezzen be egyet még ma, és élvezze a végtelen szórakozást és versenyt, amit ez a kiváló társasjáték kínál!

1 készleten

A Dominó Verseny Utazós Játék egy dinamikus és szórakoztató társasjáték, amely új szintre emeli a klasszikus dominó játékélményt. Ez a készlet ideális választás mindazok számára, akik szeretik a gyors tempójú, mégis gondolkodást igénylő játékokat, legyen szó családi vagy baráti összejövetelekről, utazásokról, vagy akár szabadtéri piknikekről.

A játékkészlet tartalmaz egy komplett, kiváló minőségű dominókészletet, amely tartós és strapabíró anyagból készült, így garantálva a hosszú távú használatot. A dominók elegáns, könnyen olvasható dizájnnal rendelkeznek, ami megkönnyíti a játékot minden korosztály számára. A verseny elemet a játékhoz mellékelt időmérő és pontozólapok adják, amelyek növelik a játék izgalmát és versenyszellemét.

A készlet egy kompakt, utazásra tervezett tárolódobozban érkezik, ami nemcsak hogy könnyen hordozható, de megvédi a játékelemeket az esetleges sérülésektől is. Így a dominó szett mindig kéznél lehet, akár egy hosszú autóúton, repülőúton, vagy csak egy laza délutáni játékra a parkban.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés