Utazós játék fém dobozban-Építőkocka

2590 Ft

Legyen szó születésnapról, ünnepnapról vagy csak egy kis meglepetésről, a Fémdobozos Utazó Építőkocka Játék tökéletes választás bármely korosztály számára. Adjon át valami olyat, ami nem csak szórakoztat, de tanít is, miközben örömteli pillanatokat szerez.

1 készleten

Fémdobozos Utazó Építőkocka Játék

Fedezd fel újra a játék örömét, bárhol is vagy! A Fémdobozos Utazó Építőkocka Játék tökéletes társ a hosszú utazásokhoz, várakozásokhoz vagy egyszerűen csak egy szabad délután kellemes eltöltéséhez. Kompakt méretének köszönhetően könnyedén elfér bármilyen hátizsákban vagy kézipoggyászban, így mindig kéznél lesz, amikor csak egy kis kreatív szórakozásra vágysz.

Tartós és Elegáns Tároló: Az elegáns és strapabíró fémdoboz nem csupán a játék elemek tárolására szolgál, hanem védelmet is nyújt azok számára az utazás során. A doboz mérete pont ideális ahhoz, hogy minden kocka beleférjen, mégis könnyű legyen a táskádban hordani.

Kreativitásra Ösztönző:  Építs toronyházakat, hídat, vagy akár egy saját kis várost, miközben fejleszted a térbeli látásod és finommotoros készségeidet.

Oktatási Érték: Nem csupán szórakoztató, de oktató jellegű is. Segítségével a gyerekek megismerkedhetnek az alapvető mérnöki és fizikai elvekkel, miközben játékos formában sajátítják el az ok-okozati összefüggéseket és a problémamegoldó készségeket.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés