Utazós játék fém dobozban-színes építőkockák

2590 Ft

Az Egymásra Építő Színes Kockák játék egy remek választás mindenki számára, aki egy mókás, de mégis tanulságos és fejlesztő játékot keres, ami garantáltan jó hangulatot és örömteli pillanatokat hoz minden játékalkalom során.

1 készleten

Az Egymásra Építő Színes Kockák játékkészlet, melyhez egy színeket mutató dobókocka is tartozik, egy izgalmas és oktató jellegű játék, amely kicsik és nagyok számára egyaránt óriási szórakozást nyújt. A játék célja, hogy a játékosok a dobókocka dobása alapján válasszanak egy megfelelő színű kockát, majd azt ügyesen egyre magasabbra építsék, növelve ezzel a tornyot anélkül, hogy az összedőlne. Ez a dinamikus játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a finommotorikus készségeket, a színfelismerést, a stratégiai gondolkodást és a türelmet is.

A készlet tartalmaz több színes, különböző méretű kockát, amelyeket a játékosoknak az asztalon kell egymásra helyezniük. A színes dobókocka, amely a játék egyik kulcseleme, megmutatja, hogy melyik színű kockát kell a következő lépésként felhasználni. Ez a véletlenszerű elem izgalmassá és kiszámíthatatlanná teszi a játékot, mivel soha nem lehet előre tudni, milyen színű kockát kell majd hozzáadni a toronyhoz.

A játék kiválóan alkalmas a családi és baráti összejövetelek színesítésére, valamint az óvodai és iskolai környezetben történő játékos tanulásra is. A színes kockák és a dobókocka élénk színei felkeltik a gyerekek érdeklődését, és hozzájárulnak a vizuális észlelés fejlődéséhez.

Az Egymásra Építő Színes Kockák játékkészlet könnyen hordozható, így bárhová magukkal vihetik a gyerekek: legyen szó családi vakációról, piknikről vagy csak egy látogatásról a nagyszülőkhöz. A játék egyszerűsége és rugalmassága révén minden korosztály számára könnyen elsajátítható és élvezetes időtöltést nyújt, miközben elősegíti a kritikus gondolkodást és a kreativitást.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés