Djeco Kreatív matricázó – Színes pöttyökkel

2390 Ft

Ez a színes pöttyös matricázó készlet egy izgalmas és kreatív eszköz a gyerekek számára. Ez a matricázó készlet fejleszti a finommotorikus készségeket, miközben a gyerekek játékosan tanulják meg a színek és formák összehangolását. Tökéletes ajándék óvodás korú gyerekek számára.

Elfogyott

Lenyűgöző, mennyire sokoldalúan felhasználhatóak a különböző színű, de azonos méretű matricák! Több mint 400 színes kör alakú matrica nyújt végtelen lehetőségeket a különféle, előre megrajzolt képek egyedi személyre szabására. A készlet tartalmaz négy darab 4 x 4 méretű, rajzfilm stílusú képet, mindegyik egy-egy vidám történetet mesél el. A Djeco játékfejlesztői csapata ezt a matricázó tevékenységet kifejezetten az írásra való előkészítés egyik módszerének szánja, amely játékos és szórakoztató módon képes lekötni a gyerekek figyelmét a Színes pöttyös matricázó készlet segítségével.

A csomag tartalma:

  • 16 darab háttérkép
  • Négy ív matrica
  • Egy színes útmutató füzet

A csomag méretei: 22 x 23 x 1 cm, és 3 és 6 éves kor közötti gyermekek számára ajánlott, legyenek lányok vagy fiúk. Ez a készlet tökéletes választás minden kisgyermek számára, aki szereti a kreatív játékokat és szeretne fejleszteni a finommotorikus készségeit játékos környezetben.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés