Gyorsan és ügyesen–mozgáskoordinációt fejlesztő csomag 6–6+ éveseknek

4490 Ft

6-6+ éves gyerekek mozgáskoordinációjának fejlesztésére kiválóan használható játék. Akár óvónők, pedagógusok, fejlesztő pedagógusok, gyógypedagógusok is remekül tudják használni a fejlesztő foglalkozásaik  során. A játékkal segítségével a tanulás móka és kacagás lesz a gyermekek számára.

Nézdd meg a videót a csomagról:

https://www.facebook.com/okosovisok/videos/384535209005565/

1 készleten

Minden gyermek más és más, ezért a szakemberek meghatároztak egy időintervallumot, hogy mikor kell az adott mozgásformát a gyermeknek elsajátítani. Amennyiben ettől eltér, érdemes szakembertől segítségét kérni. Amennyiben érdekel, hogy szülőként mire kell odafigyelni és mikor kell szakemberhez fordulni olvasd el a linken található bejegyzésemet. https://www.jatszvaolvass.hu/helyes-mozgasfejlodes/

A játéktesztelések során azt tapasztalták, hogy a gyerekek várták, hogy mikor játszhatnak újra ezzel a játékkal.
A valóság az, hogy manapság keveset mozognak a gyerekek, emiatt az ügyetlenebb,  nem szeretnek mozogni, szinte szenvednek az óvodai/iskolai mozgásos foglalkozásokon. Társai jelzőket, címkéket akasztanak az ügyetlenebb gyerekekre. Ennek a játéknak a segítségével a gyerekeket motiválja a sikerélmény és a győzelem.
Azok, akik kipróbálták a játékot, azok véleménye szerint a gyerekek élvezik a játékot és  mozgásuk, aktivitásuk jelentősen megváltozott. Számos esetben már néhány hét alatt jelentős fejlődés várható.
Vásárold meg ezt a fejlesztőjátékot most, és kezdjétek el mihamarabb!

Csomag tartalma:

1 db puzzle játéktábla, 54 db feladatkártya, 4 db bábu

 

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés