Gyümi kártyajáték

3990 Ft

A GYÜMI egy könnyen tanulható társasjáték, amelyet 1-6 játékos játszhatnak. Az átlagos játékidő rövid, mindössze 25 perc. Mivel könnyen tanulható, már 6 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet főleg a gyűjteményépítés és a memóriakészség fejlesztésére épül.

1 készleten

A GYÜMI egy varázslatosan egyszerű, ámde szórakoztató és színpompás kártyajáték, melyet az egész család élvezhet. A játékosok fő célja az, hogy ügyesen gyűjtsék össze a gyümölcsöket, ezzel pontokat szerezve. Azonban ehhez jó megfigyelőkészség és megbízható memória szükséges, hiszen csak a legfelső kártyát láthatjuk minden sorozatból.

A játékszabályak megértése mindössze egy percet vesz igénybe, és játszhatjuk ketten (elmebajnokság), de akár 6-7-8 játékossal is (vidám partijáték). A játékélmény a játékosok számától függően változatos.

A GYÜMI egy könnyed, gyors, mégis érdekes és hasznos magyar fejlesztésű kártyajáték, mely készség- és memóriafejlesztő is egyben. Már hatéves kortól élvezhető, hiszen csak az 1-től 5-ig terjedő számok ismerete szükséges. Emellett a legkisebbek is részt vehetnek a játékban és akár legyőzhetik a felnőtteket is.

A játék 120 szépen illusztrált gyümölcskártyát tartalmaz, melyeknek az okos gyűjtése, lerakása és eldobása mellett a gyerekek észrevétlenül fejlődnek és okosodnak.

TARTALOM:

  • 120 játékkártya (20 szamóca, 20 alma, 20 barack, 20 szilva, 20 körte, 20 szőlő)
  • Minden gyümölcskártya 1-től 5-ig számozva van, és mindegyikből 4 egyforma van a pakliban.
  • 1 játékszabály
A játékról készült videót Itt tekintheted meg: https://www.youtube.com/watch?v=LCPjlvYFZS4

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés