Közlekedés- Interaktív foglalkoztató könyv – Tolki (toll nélkül)

6990 Ft

A „Tolki tollal használható közlekedési könyv” minden apró részletét bemutatja a közlekedésnek, ideértve a járműveket, a közlekedési szabályokat és formáit is. Ez a könyv kifejezetten 3 éves kortól ajánlott gyerekek számára, hogy segítsen nekik megismerni és megérteni a közlekedés világát. A színes illusztrációk és egyszerű szövegek segítségével a gyerekek könnyen megismerkedhetnek a különböző járművekkel, és megtanulhatják a közlekedési szabályokat is. Ez a könyv egyaránt szórakoztató és tanulságos élményt nyújt a kisgyermekeknek, miközben előkészíti őket a biztonságos közlekedésre és a környezetükben való tudatos részvételre.

1 készleten

A "Tolki Hangos Könyv - Közlekedés" egy interaktív ismeretterjesztő könyv, ami járművekkel és közlekedési szabályokkal foglalkozik. A hanganyag több mint 2000 szöveget, kvízkérdést és egyéb hangot kínál a gyerekeknek. Minden oldalon kvízjátékok segítik a tudásuk próbára tételét. A könyv részletesen bemutatja a különböző közlekedési formákat és a hozzájuk kapcsolódó járműveket, munkagépeket is.

A Tolki könyvek lehetővé teszik a gyerekeknek, hogy saját tempójukban tanuljanak és kvízjátékokban teszteljék tudásukat. Az elektronikus toll egyszerűen kezelhető, így a gyerekek önállóan is tudják használni. Minden könyvhöz sok órányi hanganyag és többszáz kvízkérdés tartozik. A Tolki egyedi oktatási módszere ötvözi a hagyományos könyvek és az okoseszközök előnyeit, míg a multifunkciós elektronikus toll használata a gyerekek számos képességét fejleszti.

A Tolki termékcsalád legfőbb előnye, hogy az elektronikus tollat csak egyszer kell beszerezni, mivel az minden Tolki kiadvánnyal kompatibilis. A kötetek gazdag hanganyagát szaktanárok és gyermekpszichológusok segítségével állították össze, hogy stílusuk mindig szórakoztató legyen, és sosem váljon unalmassá.

A "Közlekedés" könyv narrátorai: Ligeti Kovács Judit, Barbinek Péter és Rostás Ábel.

Fontos megjegyzés: A "Közlekedés" könyv csak önálló kötetként vásárolható meg. A hanganyag lejátszásához szükség van egy Tolki készletből származó elektronikus tollra, melyet szettben nem kaphatunk.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés